Kids Car Jandela Sunshade YOBO-509

Pondok Description:

  • Min.Order kuantitas: 1000 Piece / Potongan sampel mangrupakeun sadia
  • Suplai Kamampuhan: 200000 Piece / Potongan per Bulan kami nganteurkeun dina 25 poé
  • Port: Ningbo jeung Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, lianna
  • jéntré produk

    Tags produk

    Propil 1.Company

    Jenis Usaha: Produsén, Trading Company

    Produk utama: produk childcare, aksésori mobil kids, korsi mobil aksésori, kareta aksésori, asesoris perjalanan lianna ...

    Jumlah karyawan: 51 - 100 Jalma

    Taun Ngadegna: 2015

    Location: Zhejiang, Cina (Daratan)

    Info 2.Basic

    Model NO .: Sunshade                              Bahan: nilon

    3-7 Days Dianggo:: Protection Jandela Car sampel waktos

    Karakter: Gampang pak na make Packing: PVC Kantong / ngaropéa

    MOQ: 1000pcs Logo: Tampa Logo ngaropéa

    Dagang: YOBO Sunshade                  Asal: Zhejiang, Cina (Daratan)

    Rincian 3.Product

    3.1 Spesifikasi Key / Fitur Husus

    Jumlah modél: Ukuran YOBO-509: ngaropéa

    Ngaran produk: kids mobil jandela sunshade Warna: ngaropéa

    Jenis: Asesoris Car Style: Sisi Jandela nuansa

     

    3.2 Processing Hambalan

    prosés pabrik

    1

    3.3 Aplikasi

    Pikeun mobil, outdoor, lalampahan, kareta.

    3.4 Ékspor Pasar Utama

    Amérika Kalér Amérika Kidul

    Asia Tenggara Mid Wétan

    Northern Éropa Amérika Tengah

    Western Éropa Wétan Asia

    Eastern Éropa Oséania

    Aprika

     

    3,5 bungkusan & Shippment

    FOB Port: Ningbo Pangiriman Time: 25-30 poé

    Ukuran karton: Rincian bungkusan Adat: kantong pe + karton

    3,6 pamayaran & Taliwang

    Métode pembayaran: sateuacanna TT, T / T, PayPal, L / C.

    Rincian pangiriman: dina 25-30days sanggeus confirming ordo.

    3,7 Kauntungan kalapa primér

    Ngalaman produk Staf Eco-friendly pesenan Leutik Katampi

    Pitur harga Produk Quality Produk

    Kualitas Approvals reputasi Nagara Asal

    Service Sampel Sadia Frékuénsi ngaropéa

     


  • Saméméhna:
  • Teras: