Mobil Runtah Kantong kosong YOBO-F07

Pondok Description:

  • Min.Order kuantitas: 1000 Piece / Potongan sampel mangrupakeun sadia
  • Suplai Kamampuhan: 200000 Piece / Potongan per Bulan kami nganteurkeun dina 25 poé
  • Port: Ningbo jeung Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, lianna
  • jéntré produk

    Tags produk

    结构图

    Propil 1.Company

    Jenis Usaha: Produsén, Trading Company

    Produk utama: produk childcare, aksésori mobil kids, korsi mobil aksésori, kareta aksésori, asesoris perjalanan lianna ...

    Jumlah karyawan: 51 - 100 Jalma

    Taun Ngadegna: 2015

    Location: Zhejiang, Cina (Daratan)

    Info 2.Basic

    Model NO .: Runtah mobil Bin                         Bahan: Oxford 600D

    waktos sampel: 3-7 Ari Dianggo: Car kantong jarian

    Karakter: Gampang pak na pamakéan Packing: sarat Konsumén '

    MOQ: 1000pcs Logo: Tampa Logo ngaropéa

    Dagang: YOBO Runtah mobil Bin              Origin: Zhejiang, China (Mainland)

    Rincian 3.Product

    3.1 Spesifikasi Key / Fitur Husus

    Jumlah modél: YOBO-F07 Ukuran: 14 * 22.5cm

    Ngaran produk: mobil jarian kantong Warna kosong: Poto Warna atawa ngaropéa

    Jenis: Car Style neundeun: Jarian Kantong Jeung jaringan Box

     

    3.2 Processing Hambalan

    prosés pabrik

    1

    3.3 Aplikasi

    Pikeun mobil, outdoor, lalampahan, kareta.

    3.4 Ékspor Pasar Utama

    Amérika Kalér Amérika Kidul

    Asia Tenggara Mid Wétan

    Northern Éropa Amérika Tengah

    Western Éropa Wétan Asia

    Eastern Éropa Oséania

    Aprika

     

    3,5 bungkusan & Shippment

    FOB Port: Ningbo Pangiriman Time: 25-30 poé

    Ukuran karton: Rincian bungkusan Adat: kantong pe + karton

    3,6 pamayaran & Taliwang

    Métode pembayaran: sateuacanna TT, T / T, PayPal, L / C.

    Rincian pangiriman: dina 25-30days sanggeus confirming ordo.

    3,7 Kauntungan kalapa primér

    Ngalaman produk Staf Eco-friendly pesenan Leutik Katampi

    Pitur harga Produk Quality Produk

    Kualitas Approvals reputasi Nagara Asal

    Service Sampel Sadia Frékuénsi ngaropéa

     


  • Saméméhna:
  • Teras: