Mobil Seat Panyimpenan Pocket YOBO-B01

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0.35-10 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece/Pieces the sample is available
  • Suplai Kamampuhan: 200000 Piece / Potongan per Bulan kami nganteurkeun dina 25 poé
  • Port: Ningbo jeung Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, lianna
  • jéntré produk

    Tags produk

    B1

    Propil 1.Company

    Jenis Usaha: Produsén, Trading Company

    Produk utama: produk childcare, aksésori mobil kids, korsi mobil aksésori, kareta aksésori, asesoris perjalanan lianna ...

    Jumlah karyawan: 51 - 100 Jalma

    Taun Ngadegna: 2015

    Location: Zhejiang, Cina (Daratan)

    Info 2.Basic

    Model NO .: Balik korsi Pangatur Bahan: 600D poliéster, Oxford / poliéster

    waktos sampel: 3-7 Ari Dianggo: Panyimpenan Car

    Karakter: Gampang pak na make Packing: karton

    MOQ: 1000pcs Logo: Tampa Logo ngaropéa

    Dagang: YOBO Balik korsi Pangatur Asal: Zhejiang, Cina (Daratan)

    Rincian 3.Product

    3.1 Spesifikasi Key / Fitur Husus 

    Jumlah modél: YOBO-B01 Ukuran: 60 * 41cm

    Ngaran produk: mobil saku gudang korsi Warna: Warna Poto atawa ngaropéa

    Jenis: Balik Seat Pangatur Style: Backseat organizer mobil kalayan tas bolong

    20ft GP wadahna: 6000 lembar

    3.2 Processing Hambalan

    prosés pabrik

    1

    3.3 Aplikasi

    Pikeun mobil, outdoor, lalampahan, kareta.

    3.4 Ékspor Pasar Utama

    Amérika Kalér Amérika Kidul

    Asia Tenggara Mid Wétan

    Northern Éropa Amérika Tengah

    Western Éropa Wétan Asia

    Eastern Éropa Oséania

    Aprika

     

    3,5 bungkusan & Shippment

    FOB Port: Ningbo Pangiriman Time: 25-30 poé

    Ukuran karton: Rincian bungkusan Adat: kantong pe + karton

    3,6 pamayaran & Taliwang

    Métode pembayaran: sateuacanna TT, T / T, PayPal, L / C.

    Rincian pangiriman: dina 25-30days sanggeus confirming ordo.

    3,7 Kauntungan kalapa primér

    Ngalaman produk Staf Eco-friendly pesenan Leutik Katampi

    Pitur harga Produk Quality Produk

    Kualitas Approvals reputasi Nagara Asal

    Service Sampel Sadia Frékuénsi ngaropéa

     


  • Saméméhna:
  • Teras: