Car Trash Bag kosong YOBO-F07

Short Description:

  • Min.Order Quantity: 1000 Potongan / sampel cumawis
  • Sumber Kabisan: 200000 Piece / Bagéyan saben Wulan kita ngirim ing 25 dina
  • Port: Ningbo lan Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, Other
  • Detail produk

    Tags Product

    结构图

    Gambar 1.Company

    Koleksi Business: Produsen

    Products utama: produk ngrawat, aksesoris mobil dicekel bocah, jog mobil aksesoris, kereto aksesoris, aksesoris travel liyane ...

    Jumlah Karyawan: 51 - 100 Wong

    Taun madeg: 2015

    Lokasi: Zhejiang, China (Mainland)

    Info 2.Basic

    Model NO .: Trash Car Bin                         Material: Oxford 600D

    wektu Sample: 3-7 Dina Dianggo: Car tas Trash

    Karakter: Gampang kanggo Pack lan nggunakake Packing: Kabutuhan Pelanggan '

    MOQ: 1000pcs Logo: Nampa Logo Customized

    Trademark: YOBO Car Trash Bin Asal: Zhejiang, China (Mainland)

    Details 3.Product

    3.1 Specifications Key / Fitur khusus

    nomer model: YOBO-F07 Size: 14 * 22.5cm

    jeneng produk: mobil sampah tas werna P: Photo Warna utawa selaras

    Koleksi: Car Gaya panyimpenan: Trash Bag Kanthi Tissue Box

     

    3.2 Processing Langkah

    proses pabrik

    1

    3.3 Aplikasi

    Kanggo mobil, ruangan, travel, kereto.

    3.4 Ekspor Pasar Utama

    Amerika Utara Amerika Selatan

    Southeast Asia Tengah East

    Northern Europe Amerika Tengah

    Western Eropah Wétan Asia

    Eastern Europe Oceania

    Afrika

     

    3,5 Packaging & Shippment

    FOB Port: Ningbo Delivery Time: 25-30 dina

    ukuran Carton: Details Packaging Custom: tas PE + Carton

    3,6 Pembayaran & Delivery

    Cara Pembayaran: Advance TT, T / T, PayPal, L / C.

    Details Delivery: ing 25-30days sawise nyantosakaké urutan.

    3,7 Advantage Competitive Utama

    Experienced produk Staff Eco-loropaken Pesenan Cilik Ditampa

    Fitur Price Product Quality Product

    Quality persetujuan Reputation Negara Asal

    Service Sample Cepak Frequency Selaras

     


  • Previous:
  • Next: